Jogi megoldások munkavállalóinak és családjuknak

Digitális jogi támogatás munkavállalóknak

Adómentes gondoskodás a Jog365 Munkavállalói Támogató Programjával

Ha egy kollégánknak bármilyen jogi problémája akad, az hosszú ideig elvonja a figyelmet egyéb feladatokról. Pedig a legtöbb esetben egy megnyugtató telefonhívás is elég segítséget kínál ahhoz, hogy ne kelljen a számunkra értéket teremtő munkavállalóinknak stresszelni.

A Jog365 Munkavállalói Támogató Programja egy ügyvédek által a vállalatoknak nyújtott támogatói keretrendszer, amely a munkavállalók részére ingyenes, érthető, gyors és kényelmesen elérhető segítséget kínál a jogi problémák megoldásához.
Olyan stratégiai HR eszköz, amely segít fenntartani és fejleszteni a munkavállalók jóllétét és munkahelyi teljesítményét. Célja a munkavállalók azonnali és professzionális támogatása akkor, ha munkahelyen kívüli nehézségekkel, elakadásokkal küzdenek.

A vállalat a dolgozói számára ezzel a juttatással jelentősen lerövidítheti a jogi érdekérvényesítéshez vezető utat. Szakértő operátoraink és ügyvédeink segítenek a munkatársainak megválaszolni jogi kérdéseiket, és navigálják őket a mindennapok jogi útvesztőiben. Ennek eredményeképpen csökken a kiszolgáltatottság érzése, a jogi problémákból fakadó stressz, ezáltal kollégáinak nő a munkában, munkával töltött ideje, hatékonysága.

Munkavállalói a Jog365 cégre szabott, dedikált digitális csatornáján keresztül online és telefonon egyaránt feltehetik jogi kérdéseiket, tanácsot kérhetnek ügyvédeinktől vagy időpontot foglalhatnak személyes konzultációra.
Többet akarok tudni
Az employee counselling egy juttatás a cég részéről az alkalmazottja felé, mely mind a két fél számára előnyökkel jár.

Előnyök a vállalat számára:

Munkatársi kötődés és a lojalitás növelése: már önmagában a gondoskodás érzete is növeli a munkavállalók elégedettségét, akik ezáltal erősebben kötődnek a vállalathoz. Mindez csökkenti a fluktuációt, erősíti a szervezetet.
Növekvő hatékonyság, csökkenő hiányzás: a MTP segíti a munkavállalókat a személyes jogi problémák azonosításában és megoldásában. Ezáltal jelentősen csökken a jogi problémák miatti stressz, fókuszvesztés, esetleg hiányzás.
Gyorsabb, olcsóbb, eredményesebb beavatkozás: egy könnyen elérhető, cég által támogatott professzionális segítség megakadályozza, hogy a problémák nagyra nőjenek, így a munkavállaló a munkájára tud fókuszálni.
Erősíti a munkáltatói márkát (mint gondoskodó vállalat) házon belül és a falakon kívül is
Alacsony ráfordítással magas hatékonyságot érhet el – ár-érték arányban kiemelkedő elköteleződést fokozó eszköz
Adómentesen nyújtható szolgáltatás
Érdekel

A szolgáltatás előnyei a munkavállaló számára:

ingyenesen igénybevehető – a cég által biztosított, így a munkavállalónak nem kerül pénzébe
azonnal választ kap – összetett kérdéseknél is legfeljebb 2 órán belül tud ügyvéddel beszélni
független a munkáltatótól – megvan a külső szolgáltató kínálta intimitás + titoktartási kötelezettség
képzett szakemberek, ügyvédek segítenek online vagy telefonon
szerződéskötés után azonnal élő szolgáltatás
Így működik

Miért a Jog365?

Gyors

A Jog365 szolgáltatásai segítségével munkavállalóirövid idő alatt közvetlenül konzultálhat egy szakemberrel. Nincs utazás, nincs várakozás, csak azonnali válaszok a munkavállaló joggal kapcsolatos kérdéseire.

Felelős

A Jog365 jogi szolgáltatásai a vállalati kultúra részeként, a munkavállalókról való felelős gondoskodást jelentik, így növelve a cég iránti bizalmat és elkötelezettséget a munkatársak körében, a vállalat számára pedig mindenképpen többletértéket jelentenek.

Költséghatékony

A Jog365 EAP szolgáltatása költségként leírható, az Szja. törvény alapján az employee counseling adómentesen nyújtható juttatás

Kényelmes

A program során egy ingyenesen hívható telefonszámot biztosítunk a cég munkatársai számára, amelyet bármikor hívhatnak, ha problémájuk merül fel.

Milyen kérdésekben segít a Jog365?

Családjogi ügyek
Ingatlannal kapcsolatos jogi problémák
Közlekedéssel kapcsolatos jogi problémák
Egészségüggyel kapcsolatos jogi kérdések
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ügyek
Kártérítési ügyek
Szerződéses jogviták
usercrosstext-align-right
0