Rólunk

Kik vagyunk mi?

A JOG365 Jogi Assistance Szolgáltatásai mögött olyan üzletemberek és ügyvédek közössége áll, akik erősen hisznek abban, hogy a jogi érdekérvényesítés nem lehet pénz vagy kapcsolatrendszer kérdése.

Jogbiztonság mindenkinek

Hisszük, hogy mindenkinek joga van érdekei megfelelő színvonalú képviseletére. Ezért hoztuk létre Magyarországon elsőként jogi szolgáltatás szervezésére irányuló tevékenységünket, amelynek keretei között ügyfeleink jogos érdekeik érvényesítéséhez gyorsan, kényelmesen, költségkímélő módon telefonon, online és applikáción keresztül kapnak segítséget.
Így működik

KRMS Ügyvédi Társulás – Hatékony jogi támogatás, amelyre bármikor számíthat.

KRMS - Megbízható és naprakész

Ügyvédi Társulásunktól mindig megbízható és naprakész jogi tanácsadásra számíthat. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ügyfeleinknek akár együttesen, akár külön-külön eljárva a lehető legszélesebb körben tudjunk tanácsokkal szolgálni és jogi képviseletüket vagy a védelmüket ellátni. Ügyvédeink ennek 
érdekében különböző szakterületeken látnak el peres és peren kívüli képviseletet, amellyel Társulásunk lefedi a jogrendszer szinte teljes egészét.
krms.hu

ProjekTech Kft. – digitális támogatás bárhol, bármikor

A ProjekTech csapata több mint 20 éves üzletfejlesztői és marketingkommunikációs tapasztalattal segíti ügyfeleit egyedi ügyviteli megoldásaival. Hisszük, hogy az ügyfelek elérése és professzionális kiszolgálása meghatározó ügyfélélményt biztosít minden felhasználónk számára.
Előfizetek!

Itt találkozhattál velünk

A JOG365 egy egyszerű, gyors, kényelmes, bárhonnan elérhető jogi segítség nehéz helyzetekben.

Így működik

Ügyfeleink mondták

„Gyors, pontos emberközpontú segítség. Csak ajánlani tudom!”
– FZ, törökbálinti ügyfél
„A legjobbkor találkoztam a szolgáltatásukkal. Köszönöm a segítséget! Tanácsukat követve megírtam a válaszomat az áramszolgáltatónak, akik jóváírták a nem létező tartozásomat.”
– MK, budapesti ügyfél
„Nem gondoltam, hogy ennyi pénzért ilyen magas színvonalú jogi támogatást kapok. Mindenkinek elő kellene fizetni.”
– BM, debreceni ügyfél
„Köszönöm az ügyvédnő kedvességét és érthető tanácsát! Nemcsak professzionális jogi tudása, de kimagaslóan ügyfélbarát hozzáállása is rendkívül megnyugtató”
– SM, fóti ügyfél
usercrosstext-align-right
0