Mi az a Jog365?

Amikor úgy érzed, hogy jogtalanság történt veled, vagy éppen gyorsan kell dönteni egy jogi ügyekben, az mindig komoly nyomást jelent. Érthető, ha bosszankodsz, vagy felmerül benned a kérdés, hogy vajon jól fogsz dönteni?
A döntésed miatt később nem kerülsz nagyobb bajba? Mi lenne egyáltalán a teendőd? A Jog365 ezen a nyomáson tud enyhíteni.

Jogi segítség gyorsan, érthetően, emberi nyelven.

Megoldás fókuszú és emberközpontú szolgáltatásainkkal leegyszerűsödik a jogi ügyintézés. Bonyolult jogi körmondatoktól mentes segítség mielőtt bekövetkezik a baj.

Gyors

Már 2 órán belül szakértő ügyvéddel egyeztethetsz 
A jogi segítség nem lehet pénz vagy kapcsolatrendszer kérdése. Egyeztess szabadon szakértőinkkel telefonon vagy videóhíváson keresztül, vagy kérd kiemelt szolgáltatásainkat.
Kipróbálom

Transzparens

Csak azért fizess, amire valóban szükséged van
Minden csomagunkban közös a gyors és minőségi jogi segítség neked, házastársadnak, gyermekeidnek vagy éppen a vállalkozásodnak. Nézd meg ajánlatainkat, hiszen akár már napi 49 Ft-tól tiéd lehet a Jog365 jelentette biztonsági háló.
Regisztrálok

Digitális

100%-ban online is kaphatsz minőségi jogi tanácsot
Nincs több bizonytalanság, időpontegyeztetés és hosszú utazás egy rutin tanácsadás miatt. Az ügyvédi konzultáció minden esetben telefonon vagy online zajlik, így bárhonnan elérhetsz minket.
Ez kell nekem is

Csak egy telefon!

Kezdeményezz beszélgetést Partner ügyvédeinkkel bárhonnan (akár otthonról, a foteled kényelméből).
Csak hívd a +36 1 300 9365-ös telefonszámot, és ügyintézőink segítenek.

Mi fog veled történni a hívás alkalmával?

Rövid beazonosítást követően elmondod, hogy milyen ügyben lenne szükséged jogi tanácsra.
A megosztott információk alapján az operátor kollégánk megkeresi a jogterületben jártas szakértő ügyvéd partnerünket, és egyeztet vele számodra egy konzultációt, illetve a szolgáltatással kapcsolatban általános tájékoztatást nyújt.

A legrövidebb időn belül (általában max. 2 óra) visszahív egy szakértő ügyvéd, aki részletes, helyzetspecifikus és megoldásközpontú tanácsot tud nyújtani az ügyedben. A telefonhívás során a segítő ügyvéd válasz ad a jogi problémáddal kapcsolatos legfontosabb kérdésekre, mint például:
Mi történt? Milyen jogorvoslatra tarthatsz igényt?
Milyen információk összegyűjtése szükséges az érdekérvényesítéshez?
Hová fordulhatsz érdekérvényesítéssel, kárigénnyel?
Milyen dokumentumokra lesz szükség az ügyintézéshez?
Milyen határidőket szükséges szem előtt tartani?
Milyen károk megtérítését lehet valószínűsíteni?
Jogi tanácsadás online, e-mailben
Dokumentumok átnézése, véleményezése
Tudástár használata

Jogi tanácsadás online, e-mailben

Ha leírnád a problémád vagy szeretnél dokumentumokat csatolni a kérdésedhez, az is rendben van. A weboldalon a Profilod fül alatt írásban is felteheted a kérdéseidet.

Partner ügyvédünk munkanapokon 24 órán belül felkeres, és ha minden szükséges információ rendelkezésre áll a jogi kérdés megválaszolásához, megválaszolja a kérdéseket, majd elküldi a választ a regisztrált e-mail címedre.

Kérem a jogászom

Dokumentumok átnézése, véleményezése

Amennyiben olyan előfizetői csomagot választottál, az abban meghatározott számú alkalommal kérheted, hogy bizonyos, számodra kérdéses dokumentumot (pl. munkaszerződést, adásvételi szerződést, hivatalos felszólító levelet, stb.) Partnerünk nézzen át, és véleményezzen.

Fontos, hogy véleményezésről van szó, vagyis nem fogja elkészíteni a dokumentumot, csak meglévőről alkot véleményt, amit írásban megkapsz. Dokumentum elkészítésére megbízási szerződést kell kötnöd közvetlenül egy ügyvéddel külön díjért, ebben mi nem tudunk segíteni.

Kérem a jogászom

Tudástár használata

Jogi kérdésed van? Esetleg irat/szerződés mintára lenne szükséged? Előfizetőként korlátlanul használhatod tudástárunkat, amely a legfontosabb jogterületeken iratmintákat, jogesettanulmányokat tartalmaz.

Kérem a jogászom
usercrosstext-align-right
0