Járatkésés ügyvédi szemmel

Sokaknak nem kizárólag a szép emlékek jutnak eszükbe a vasárnapi skótok elleni győztes eb csoportmérkőzésről. Több tucat szurkoló maradt le ugyanis a meccsről, miután nem indult el időben Budapestről a Stuttgartba tartó repülőgép.

Itt a nyár, egyre többen indulnak el repülővel nyaralni. Vajon mire vagyunk jogosultak a járat késése esetén? Mikor és mennyi kompenzációt lehet kérni a légitársaságtól késés esetén? A kérdésben a Jog365 szakértője segített eligazodni egyebek mellett az RTL.hu-n és a Retro Rádió Bochkor című műsorában is.

Az rtl.hu-n a cikk itt olvasható: https://rtl.hu/belfold/2024/06/24/jaratkeses-karterites-600-euro-hogyan-jarattorles-repulo-utazas-varakozas vagy nézd meg itt röviden és reklámmentesen: https://jog365.hu/akar-600-euros-karteritest-is-kaphat-ha-kesik-a-repuloje/

Ha inkább meghallgatnád: https://soundcloud.com/bochkorradioshow/20240626-06-utasok-jogai?in=bochkorradioshow/sets/20240626-teljes-adas

A Jog365-nél hisszük, hogy mindenkinek joga van érdekei megfelelő színvonalú képviseletére. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink jogos érdekeik érvényesítéséhez gyorsan, kényelmesen, költségkímélő módon telefonon vagy online kapjanak segítséget.

Ma már a legnagyobb médiák (pl. RTL, Economx) is szívesen kérdezik a Jog365 szakértői csapatát a sokakat érintő jogi problémák kapcsán. Örömmel és készségesen segítünk az ügyfeleinknek és válaszolunk a média kérdéseire.

Jog 365
2024. június. 27
Elérhető jogi támogatás már akár napi 49 Ft-tól.
Csatlakozom!
Jogvédelem már akár napi 49 Ft-tól.
Csatlakozom!
usercrosstext-align-right
0